×
Home Nieuws Livescore

Traoré enthousiast over terugkeer naar Ajax in interview

Traoré enthousiast over terugkeer naar Ajax in interview
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 15 juli 2024 17:56 uur

Na een periode van afwezigheid is Bertrand Traoré terug bij Ajax en hij is maar wat blij om weer in Amsterdam te zijn. In zijn eerste interview sinds zijn terugkeer naar de Johan Cruijff ArenA vertelt de vleugelaanvaller hoezeer hij de club gemist heeft. Traoré, die maandag officieel werd gepresenteerd, kijkt ernaar uit om weer in het rood-witte shirt van Ajax te spelen en hoopt dat hij niet de enige oud-teamgenoot zal zijn die terugkeert naar de club.

De Burkinese international heeft duidelijk warme gevoelens voor Ajax en hoopt dat zijn voormalige medespelers ook de weg naar Amsterdam zullen vinden. Traoré gelooft dat een hereniging met enkele van zijn oud-teamgenoten de ploeg alleen maar sterker zal maken. Met zijn ervaring en kwaliteiten wil hij een belangrijke rol spelen in het team en bijdragen aan het succes van de club.

De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld verheugd zijn om Traoré weer in actie te zien voor hun geliefde club. Zijn terugkeer zorgt voor een extra dosis enthousiasme en optimisme binnen de club en de fans hopen dat zijn komst het begin zal zijn van een succesvolle periode voor Ajax. Traoré's passie voor het spel en zijn toewijding aan de club maken hem een waardevolle toevoeging aan het team en een speler om in de gaten te houden in het komende seizoen.