×
Home Nieuws Livescore

Manchester United toont interesse in verdedigers De Ligt, Branthwaite en Tah

Manchester United toont interesse in verdedigers De Ligt, Branthwaite en Tah
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 15 juli 2024 17:24 uur

Manchester United heeft zijn zinnen gezet op versterking in de verdediging en heeft niet alleen oog voor Matthijs de Ligt. Naar verluidt heeft de Engelse club al een bod uitgebracht op Jarrad Branthwaite, maar daar blijft het niet bij. Volgens bronnen bij de Duitse tak van Sky Sport heeft United ook geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Jonathan Tah.

De interesse van Manchester United in Tah toont aan dat de club serieus werk maakt van het versterken van de defensie. Tah, die momenteel speelt voor Bayer Leverkusen in de Bundesliga, staat bekend om zijn fysieke kracht en tactisch inzicht. Zijn mogelijke komst naar de Engelse Premier League zou een grote stap kunnen zijn in zijn carrière.

De 24-jarige Tah wordt gezien als een veelbelovende verdediger en heeft al ervaring opgedaan in zowel de nationale competitie als in Europees verband. Met zijn potentieel en kwaliteiten zou hij een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor Manchester United, dat op zoek is naar versterking om weer mee te kunnen doen om de prijzen in zowel de nationale competitie als in Europa.