×
Home Nieuws Livescore

Farioli kalm over snelle terugkeer Kaplan bij Ajax

Farioli kalm over snelle terugkeer Kaplan bij Ajax
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 15 juli 2024 15:16 uur

Jonge Italiaanse verdediger Francesco Farioli is vol vertrouwen over de terugkeer van zijn teamgenoot Ahmetcan Kaplan bij Ajax, ondanks de korte duur van diens vakantie. Kaplan, die deel uitmaakte van het Turkse nationale team tijdens het EK, sloot zich na slechts één week rust alweer aan bij de Amsterdamse club. Na een intensieve periode met Turkije, waarin hij pas na de kwartfinale tegen het Nederlands elftal wat rust kon nemen, lijkt Kaplan snel weer klaar te zijn voor het nieuwe seizoen bij Ajax.

Farioli, die zelf ook deel uitmaakt van de talentvolle selectie van Ajax, is onder de indruk van de professionaliteit en toewijding van Kaplan. Ondanks de vermoeiende internationale verplichtingen, is Kaplan snel teruggekeerd naar de club om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Farioli benadrukt het belang van een goede fysieke en mentale conditie voor het leveren van top prestaties op het veld en is ervan overtuigd dat Kaplan hierin uitblinkt.

Met het oog op de naderende start van het nieuwe voetbalseizoen is de terugkeer van Kaplan een welkome aanvulling voor Ajax. De centrale verdediger wordt gezien als een belangrijke speler binnen het team en zijn snelle terugkeer na het EK getuigt van zijn toewijding aan de club. Farioli en de rest van het team kijken uit naar de samenwerking met Kaplan en zijn vastberaden om samen successen te behalen in het komende seizoen.