×
Home Nieuws Livescore

Alfons Groenendijk nieuwe beloftentrainer PSV na vertrek Boessen

Alfons Groenendijk nieuwe beloftentrainer PSV na vertrek Boessen
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 15 juli 2024 15:08 uur

PSV heeft Alfons Groenendijk verwelkomd als de nieuwe hoofdtrainer van het beloftenelftal. De ervaren oefenmeester zal in Eindhoven de rol overnemen van Wil Boessen, die na het afgelopen seizoen afscheid nam als eindverantwoordelijke bij Jong PSV. Met de aanstelling van Groenendijk hoopt de club een frisse wind te laten waaien door het team en de talentontwikkeling naar een hoger niveau te tillen.

Groenendijk staat bekend om zijn gedrevenheid en tactisch inzicht, eigenschappen die van pas zullen komen bij het begeleiden van de jonge spelers van PSV. De voormalige trainer van onder andere ADO Den Haag en Sparta Rotterdam brengt een schat aan ervaring met zich mee en zal ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in de verdere ontwikkeling van het beloftenelftal.

De aanstelling van Groenendijk markeert een nieuw hoofdstuk voor Jong PSV, dat onder zijn leiding hoopt te groeien en te presteren in de Keuken Kampioen Divisie. De club heeft vertrouwen in de kwaliteiten van de nieuwe hoofdtrainer en kijkt uit naar wat de toekomst zal brengen onder zijn leiding. Alfons Groenendijk staat te popelen om aan de slag te gaan en zijn stempel te drukken op het beloftenelftal van PSV.