×
Home Nieuws Livescore

Bertrand Traoré keert transfervrij terug naar Ajax

Bertrand Traoré keert transfervrij terug naar Ajax
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 15 juli 2024 14:48 uur

Ajax verwelkomt met open armen de terugkeer van Bertrand Traoré naar de club. De Amsterdamse club heeft maandagmiddag aangekondigd dat de rechtsbuiten officieel terug is bij Ajax. Traoré, die eerder al in het seizoen 2016/17 voor de club speelde, keert nu op transfervrije basis terug naar de Johan Cruijff ArenA.

De fans van Ajax zullen ongetwijfeld verheugd zijn met de terugkeer van Traoré, die destijds een belangrijke rol speelde in het team. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid wist de Burkinese international zich geliefd te maken bij de supporters. Nu hij terugkeert naar Amsterdam, hopen de fans dat hij opnieuw zijn stempel kan drukken op het spel van de club.

Traoré zelf is ook enthousiast over zijn terugkeer naar Ajax. Hij heeft laten weten dat hij zich verheugt om weer in het rood-witte shirt te spelen en zijn bijdrage te leveren aan het succes van de club. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan hij een waardevolle toevoeging zijn aan het team van trainer Erik ten Hag, dat ambitieus is om komend seizoen weer hoge ogen te gooien in zowel de nationale competitie als in Europa.