×
Home Nieuws Livescore

Ajax met 31 spelers op trainingskamp Wageningse Berg

Ajax met 31 spelers op trainingskamp Wageningse Berg
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 15 juli 2024 14:40 uur

Ajax heeft aangekondigd dat ze met maar liefst 31 spelers zullen afreizen naar de Wageningse Berg voor een intensief trainingskamp. De Amsterdamse club zal van maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli op eigen bodem verblijven om zich voor te bereiden op het aankomende tweeluik met FK Vojvodina in de tweede voorronde van de Europa League.

Trainer Erik ten Hag en zijn staf hebben ervoor gekozen om een grote selectie spelers mee te nemen naar het trainingskamp, wat de concurrentie binnen de groep alleen maar zal versterken. Met de prachtige omgeving van de Wageningse Berg als decor, zullen de Ajacieden hard werken om in topvorm te komen voor de Europese wedstrijden die op het programma staan.

Het trainingskamp biedt Ajax de ideale gelegenheid om zowel fysiek als tactisch te finetunen voor de belangrijke duels met FK Vojvodina. De spelers zullen onder leiding van de technische staf alles op alles zetten om optimaal voorbereid te zijn en zo een goede basis te leggen voor een succesvol Europees avontuur. Met de steun van de fans in gedachten, zullen de Amsterdammers er alles aan doen om te schitteren op het Europese toneel en hopelijk een stap dichter bij de groepsfase van de Europa League te komen.