×
Home Nieuws Livescore

Onderhandelingen tussen Atalanta en Juventus over Oranje-international stagneren

Onderhandelingen tussen Atalanta en Juventus over Oranje-international stagneren
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 15 juli 2024 14:32 uur

Het lijkt erop dat de transferonderhandelingen tussen Atalanta Bergamo en Juventus in een impasse zijn beland. Volgens berichten van Calciomercato op maandagmiddag lijkt het erop dat de deal voor de Oranje-international op losse schroeven staat. De speler heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Juventus, maar de Europa League-winnaar lijkt vastbesloten om een transfersom van maar liefst 60 miljoen euro te bedingen.

De Oranje-international, wiens naam nog niet bekend is gemaakt, heeft zijn wens om naar Juventus te verhuizen duidelijk gemaakt. Echter, Atalanta Bergamo lijkt niet bereid te zijn om toe te geven aan de financiële eisen van Juventus. De Italiaanse club staat erop dat de volledige transfersom van 60 miljoen euro wordt betaald om de speler los te laten.

De impasse in de onderhandelingen werpt nu de vraag op of de transfer überhaupt zal plaatsvinden. Met de speler die vastbesloten is om de overstap te maken en Atalanta die vasthoudt aan hun hoge vraagprijs, lijkt het erop dat er nog veel werk aan de winkel is voordat er een akkoord wordt bereikt. Voetbalfans zullen gespannen afwachten om te zien hoe deze transfersoap zich verder zal ontwikkelen.