×
Home Nieuws Livescore

NAC Breda straft Omgba na kritiek op transferbeleid

NAC Breda straft Omgba na kritiek op transferbeleid
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 15 juli 2024 13:32 uur

NAC Breda heeft besloten om disciplinaire maatregelen te nemen tegen Aimé Omgba vanwege zijn recente publieke uitspraken. Volgens Voetbal International heeft de 21-jarige middenvelder een interne straf gekregen van de club. Omgba had zijn ongenoegen geuit nadat NAC Breda een aanbieding van 2,5 miljoen euro voor hem had afgewezen en dit heeft geleid tot deze sanctie.

De jonge speler had zijn frustratie geuit over het afwijzen van de lucratieve aanbieding en zijn ontevredenheid publiekelijk geuit. Dit heeft geleid tot onrust binnen de club en het bestuur van NAC Breda heeft daarom besloten om in te grijpen. De interne straf die Omgba heeft gekregen, is bedoeld om een duidelijk signaal af te geven dat dergelijke uitspraken niet getolereerd worden binnen de club.

Het is nog niet bekend wat de precieze inhoud is van de opgelegde straf aan Aimé Omgba en hoe lang deze zal duren. De middenvelder zal zich nu moeten beraden op zijn toekomst bij NAC Breda en hoe hij zijn professionele houding kan verbeteren om verdere conflicten te voorkomen. De club hoopt met deze maatregel de rust en focus binnen de selectie te herstellen en zich te kunnen concentreren op het sportieve aspect van het voetbal.