×
Home Nieuws Livescore

Jamie Carragher: Engelse spelers moeten in spiegel kijken

Jamie Carragher: Engelse spelers moeten in spiegel kijken
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 15 juli 2024 08:08 uur

Voormalig Liverpool-icoon Jamie Carragher heeft zijn ongezouten mening gegeven over de teleurstellende prestaties van het Engelse nationale voetbalteam. Carragher is van mening dat de Engelse spelers zelf in de spiegel moeten kijken in plaats van de schuld bij bondscoach Gareth Southgate te leggen. De kritiek op Southgate is volgens Carragher te simplistisch en het is tijd voor de spelers om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen prestaties.

Carragher, die zelf meer dan 700 wedstrijden voor Liverpool speelde, benadrukt dat de Engelse spelers een hoger niveau van zichzelf moeten eisen. Hij gelooft dat er genoeg kwaliteit in het team zit, maar dat er een gebrek aan mentaliteit en wilskracht is om te presteren op het hoogste niveau. De voormalige verdediger roept de spelers op om kritisch naar zichzelf te kijken en te beseffen dat zij degenen zijn die het verschil kunnen maken op het veld.

De uitspraken van Carragher komen op een cruciaal moment voor het Engelse voetbal, met de teleurstellende resultaten op recente toernooien nog vers in het geheugen. De druk op bondscoach Gareth Southgate neemt toe, maar Carragher is van mening dat de spelers de eerste verantwoordelijkheid dragen voor de prestaties van het team. Het is nu aan de Engelse internationals om te bewijzen dat zij het niveau aankunnen en bereid zijn om alles te geven voor het shirt van hun land.