×
Home Nieuws Livescore

Advocaat verbaasd over mogelijk vertrek Van Dijk en Depay

Advocaat verbaasd over mogelijk vertrek Van Dijk en Depay
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 15 juli 2024 01:32 uur

Dick Advocaat heeft zijn verbazing geuit over de mogelijkheid dat Virgil van Dijk en Memphis Depay na de zomer niet langer voor het Nederlands elftal zouden spelen. De voormalige bondscoach van Oranje deelde zijn gedachten tijdens een recente uitzending van het programma 'Vandaag Inside Oranje'. Advocaat benadrukte het belang van beide spelers voor het nationale team en sprak zijn hoop uit dat ze hun internationale carrière voortzetten.

In het programma 'Vandaag Inside Oranje' werd ook de kritiek van Johan Derksen op Virgil van Dijk besproken. De voetbalanalist uitte zijn bedenkingen over de prestaties van de centrale verdediger van Liverpool. Derksen benadrukte dat Van Dijk na zijn blessure mogelijk niet meer op zijn oude niveau zal terugkeren en dat dit gevolgen kan hebben voor zijn rol in het Nederlands elftal.

Advocaat, die zelf jarenlange ervaring heeft als coach in het internationale voetbal, benadrukte echter het belang van vertrouwen in spelers als Van Dijk en Depay. Hij gelooft dat zij nog steeds van onschatbare waarde kunnen zijn voor Oranje en hoopt dat ze hun krachten blijven bundelen met het nationale team. De discussie over de toekomst van deze sterspelers zal ongetwijfeld voortduren tot na de zomer, wanneer de nieuwe selecties worden bekendgemaakt.