×
Home Nieuws Livescore

Go Ahead Eagles verlengt contract sterspeler met meerdere jaren!

Go Ahead Eagles verlengt contract sterspeler met meerdere jaren!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 6 september 2023 18:48 uur

Go Ahead Eagles heeft besloten om de samenwerking met Bobby Adekanye te verlengen. Het contract van de talentvolle voetballer is met een jaar verlengd, met een optie voor nog een extra jaar. Dit nieuws werd bekendgemaakt via de officiële kanalen van de club uit Deventer.

Adekanye, die zijn dankbaarheid uitte op de clubsite, is blij met het vertrouwen dat Go Ahead Eagles in hem heeft gesteld. Hij is dankbaar voor elke stap die hij heeft kunnen zetten en wil dit vertrouwen graag terugbetalen. Niet alleen voelt hij zich thuis bij de club, maar ook in de stad Deventer. Na een succesvol seizoen in de Eredivisie, waarin veel spelers zijn gebleven, ziet Adekanye veel potentie in het team en wil hij graag deel uitmaken van de ambities van de club. Het belangrijkste doel is om de club dit seizoen opnieuw in de Eredivisie te houden, omdat Go Ahead Eagles daar thuishoort. Adekanye wil het team helpen met goals, assists en acties, en de supporters laten genieten van zijn spel.

Technisch directeur Paul Bosveld is verheugd dat Adekanye langer aan Go Ahead Eagles verbonden blijft. Het verlengen van het contract was al een tijdje onderwerp van gesprek en na de contractverlenging van Willum Willumsson is het opnieuw gelukt om een belangrijke speler aan de club te binden. Bosveld prijst Adekanye voor zijn bijdrage aan het handhaven van Go Ahead Eagles in de Eredivisie, ondanks dat hij aan het begin van het seizoen wat moeite had om een hele wedstrijd uit te spelen. Met zijn creativiteit en scorend vermogen is Adekanye een waardevolle speler voor het team.

Vorig seizoen wist Adekanye zes doelpunten te maken en gaf hij vier assists in de Eredivisie. Dit seizoen is hij echter minder goed begonnen. In het tweede duel met FC Volendam ontving hij namelijk een rode kaart, waardoor hij de wedstrijd tegen sc Heerenveen moest missen.