×
Home Nieuws Livescore

Cody Gakpo deelt topscorerstitel EK Duitsland met 3 goals

Cody Gakpo deelt topscorerstitel EK Duitsland met 3 goals
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 14 juli 2024 23:40 uur

Nederlands voetbaltalent Cody Gakpo heeft tijdens het EK in Duitsland zijn stempel gedrukt door met drie doelpunten gedeeld topscorer te worden. De 25-jarige aanvaller schaart zich hiermee in een select gezelschap, aangezien hij de vierde Nederlander is die deze prestatie weet te behalen. Eerder wisten enkel voetbalgrootheden als Marco van Basten, Dennis Bergkamp en Patrick Kluivert deze mijlpaal te bereiken.

Gakpo's indrukwekkende optreden op het Europese podium heeft niet alleen zijn eigen reputatie versterkt, maar heeft ook bijgedragen aan het succes van het Nederlandse nationale team. Met zijn scherpe doelgerichtheid en technische vaardigheden wist hij menig verdediging te verschalken en zijn team naar overwinningen te leiden.

De jonge aanvaller wordt nu gezien als een van de meest veelbelovende talenten in het Nederlandse voetbal en zijn prestaties op het EK hebben zijn marktwaarde aanzienlijk verhoogd. Clubs uit binnen- en buitenland zullen ongetwijfeld hun oog laten vallen op Gakpo, die met zijn doelpunten en spelintelligentie bewezen heeft een waardevolle aanwinst te zijn voor elk team.