×
Home Nieuws Livescore

Cole Palmer schiet Engeland naar gelijkspel tegen Spanje

Cole Palmer schiet Engeland naar gelijkspel tegen Spanje
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 14 juli 2024 23:00 uur

In een spannende wedstrijd tussen Engeland en Spanje heeft de jonge Cole Palmer zijn stempel gedrukt als invaller. Meteen nadat hij het veld betrad, kreeg Palmer de bal voor zijn voeten en aarzelde niet. Met een geplaatst schot wist hij de bal keurig in de benedenhoek van het doel te plaatsen, waarmee hij Engeland op gelijke hoogte bracht tegen Spanje.

De 19-jarige Palmer, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en koelbloedigheid, liet zien dat hij op het internationale toneel kan schitteren. Zijn doelpunt zorgde voor een golf van enthousiasme onder de Engelse fans en gaf het team een broodnodige boost in de strijd tegen de sterke Spaanse ploeg.

Met zijn snelle impact op het spel bewees Palmer dat hij een veelbelovende toekomst heeft in het Engelse voetbal. Zijn doelpunt zal niet snel vergeten worden en kan dienen als inspiratie voor andere jonge talenten die dromen van een carrière op het hoogste niveau. Cole Palmer heeft laten zien dat hij klaar is om zijn stempel te drukken op het internationale toneel en verdient alle lof voor zijn prestatie tegen Spanje.