×
Home Nieuws Livescore

Mathew Ryan naar AS Roma volgens Gianluca Di Marzio.

Mathew Ryan naar AS Roma volgens Gianluca Di Marzio.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 14 juli 2024 21:08 uur

De Australische doelman Mathew Ryan heeft een nieuwe bestemming gevonden voor zijn voetbalcarrière. Volgens de bekende Italiaanse transferexpert Gianluca Di Marzio zal Ryan zijn loopbaan voortzetten bij AS Roma. Dit nieuws werd zondagavond bekendgemaakt. Ryan nam eerder deze maand afscheid van zijn voormalige club AZ, waar hij een belangrijke speler was.

De transfer naar AS Roma markeert een nieuwe uitdaging voor de talentvolle doelman. Met zijn ervaring en kwaliteiten hoopt Ryan een waardevolle toevoeging te zijn voor het team van de Italiaanse topclub. De Australiër staat bekend om zijn uitstekende reflexen en leiderschap op het veld, eigenschappen die hem geliefd maken bij fans en medespelers.

Na zijn succesvolle periode bij AZ kijkt Mathew Ryan uit naar de nieuwe mogelijkheden die AS Roma hem biedt. De Serie A is een competitie van hoog niveau en de doelman is vastbesloten om zichzelf verder te ontwikkelen en te bewijzen op het Italiaanse toneel. De fans van AS Roma kunnen zich verheugen op de komst van deze getalenteerde keeper, die klaar staat om zijn stempel te drukken in de Italiaanse voetbalwereld.