×
Home Nieuws Livescore

Henderson reist solo naar EK-finale in Berlijn

Henderson reist solo naar EK-finale in Berlijn
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 14 juli 2024 20:40 uur

Opmerkelijk nieuws uit de voetbalwereld: Jordan Henderson, de middenvelder van Ajax, heeft op eigen initiatief besloten om naar Berlijn te reizen om de EK-finale tussen Spanje en Engeland bij te wonen. Ondanks dat hij geen deel uitmaakt van de selectie van bondscoach Gareth Southgate, wilde Henderson de spannende wedstrijd niet missen. Om zijn reis mogelijk te maken, huurde hij zelfs een busje om naar de Duitse hoofdstad te gaan.

De actie van Henderson toont zijn passie voor het spel en zijn betrokkenheid bij het nationale team, ondanks zijn afwezigheid op het veld tijdens het toernooi. Zijn spontane beslissing om de finale bij te wonen, laat zien hoezeer hij leeft voor het voetbal en hoe graag hij zijn land wil steunen, zelfs vanaf de tribune.

Hoewel Henderson niet op het veld zal staan tijdens de EK-finale, zal zijn aanwezigheid in het stadion ongetwijfeld opgemerkt worden. Zijn steun vanuit de tribune kan een extra motivatie zijn voor zijn teamgenoten op het veld en een bron van inspiratie voor de fans die zijn toewijding aan het nationale team bewonderen. Het is een gebaar dat de ware geest van sportiviteit en liefde voor het spel weerspiegelt.