×
Home Nieuws Livescore

Ruud Gullit voorspelt zware avond voor Luke Shaw

Ruud Gullit voorspelt zware avond voor Luke Shaw
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 14 juli 2024 20:16 uur

Voormalig topvoetballer Ruud Gullit voorspelt een zware avond voor Luke Shaw wanneer Engeland het zondagavond opneemt tegen Spanje in Berlijn. Shaw, die als linksback in de basis zal staan, zal naar verwachting de moeilijke taak krijgen om het Spaanse supertalent Lamine Yamal te neutraliseren.

Gullit, die bekend staat om zijn scherpe analyses, benadrukt dat Shaw zijn handen vol zal hebben aan de getalenteerde Yamal. De jonge Spanjaard wordt gezien als een opkomende ster in het internationale voetbal en staat bekend om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid. Shaw zal dus tot het uiterste moeten gaan om hem af te stoppen.

De druk zal hoog zijn voor Shaw, die zich bewust zal zijn van de uitdaging die voor hem ligt. Met de hele natie die meekijkt, zal de linksback van Engeland tot het uiterste gemotiveerd zijn om zijn verdedigende kwaliteiten te tonen en te voorkomen dat Yamal gevaar kan stichten. Het belooft een boeiend duel te worden tussen de twee spelers, waarbij Shaw alles op alles zal moeten zetten om zijn tegenstander in bedwang te houden.