×
Home Nieuws Livescore

Zirkzee onthult geheim gesprek met Mainoo na halve finale

Zirkzee onthult geheim gesprek met Mainoo na halve finale
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 14 juli 2024 20:08 uur

Na de spannende halve finale tussen Nederland en Engeland, waarin Nederland met 2-1 zegevierde, heeft Joshua Zirkzee onthuld wat er besproken werd tussen hem en Kobbie Mainoo. De twee werden gespot terwijl ze in gesprek waren na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd. Zirkzee heeft bevestigd dat het gesprek te maken had met Manchester United.

De jonge spits gaf aan dat Mainoo hem enkele woorden van advies en aanmoediging had gegeven na de intense strijd op het veld. Het is bekend dat Manchester United interesse heeft getoond in Zirkzee, en het gesprek zou mogelijk gerelateerd zijn aan een mogelijke transfer naar de Engelse club.

Zirkzee, die momenteel speelt voor Bayern München, heeft laten doorschemeren dat hij open staat voor een nieuwe uitdaging en dat een overstap naar de Premier League hem zeker aanspreekt. Het is echter nog niet duidelijk of er concrete gesprekken hebben plaatsgevonden tussen de speler en Manchester United.

Fans en analisten speculeren nu volop over de toekomst van Zirkzee en of hij daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Engelse topclub. Voorlopig blijft het nog even afwachten hoe deze ontwikkelingen zich zullen ontvouwen en of Mainoo's woorden invloed zullen hebben op de beslissing van de talentvolle spits.