×
Home Nieuws Livescore

PSV op rand van benoeming Aloys Wijnker jeugdopleiding

PSV op rand van benoeming Aloys Wijnker jeugdopleiding
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 14 juli 2024 19:16 uur

PSV staat op het punt om een belangrijke beslissing te nemen in de zoektocht naar een nieuwe hoofd jeugdopleidingen. Na het vertrek van Ernest Faber, lijkt Aloys Wijnker de gedoodverfde opvolger te worden. Het Eindhovens Dagblad heeft gemeld dat de club deze week hoopt de aanstelling van Wijnker officieel te maken.

Met de mogelijke komst van Wijnker hoopt PSV een ervaren en deskundige kracht binnen te halen die de jeugdopleiding naar een hoger niveau kan tillen. De voormalige profvoetballer heeft een indrukwekkende staat van dienst en beschikt over de nodige kennis en ervaring om de talentontwikkeling bij de club verder vorm te geven.

De aanstelling van Wijnker zou een belangrijke stap zijn voor PSV in het streven naar een succesvolle jeugdopleiding. De club hecht veel waarde aan het opleiden van jonge talenten en ziet in Wijnker de juiste persoon om deze visie verder uit te dragen. De supporters van PSV zullen ongetwijfeld met spanning uitkijken naar de officiële bevestiging van de aanstelling van Wijnker als hoofd jeugdopleidingen.