×
Home Nieuws Livescore

Philipp Lahm: EK slotstuk geeft goed gevoel!

Philipp Lahm: EK slotstuk geeft goed gevoel!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 14 juli 2024 17:08 uur

Voormalig Bayern München legende Philipp Lahm kijkt met een tevreden gevoel terug op het EK, dat afgelopen zondag tot een spannend einde kwam. Als toernooidirecteur heeft Lahm een belangrijke rol gespeeld in het succes van het toernooi. De Duitse clubicoon is vol lof over de organisatie en de sfeer die tijdens het EK heerste.

Lahm heeft speciale waardering voor de Nederlandse supporters, die volgens hem een ongeëvenaarde passie en enthousiasme hebben laten zien gedurende het toernooi. De Oranje fans werden geroemd om hun positieve bijdrage aan de ambiance in de stadions en langs de wegen. Lahm benadrukt dat de supporters een essentieel onderdeel zijn van de voetbalbeleving en bedankt hen voor hun onvoorwaardelijke steun.

Als voormalig topvoetballer begrijpt Lahm als geen ander het belang van een goede sfeer en support tijdens grote toernooien. Hij is dan ook trots op de rol die de fans hebben gespeeld in het creëren van een memorabele en feestelijke atmosfeer rondom het EK. Lahm kijkt met veel voldoening terug op het toernooi en is dankbaar voor de positieve energie die door de supporters is uitgestraald.