×
Home Nieuws Livescore

Burgemeester Arnhem vraagt KNVB steun voor Vitesse overname

Burgemeester Arnhem vraagt KNVB steun voor Vitesse overname
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 14 juli 2024 15:48 uur

Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem heeft zich tot de KNVB gewend met een dringend verzoek om Vitesse bij te staan in deze onzekere tijden. De Gelderse voetbalclub bevindt zich nog steeds in een staat van onzekerheid omtrent haar toekomst, hangende de goedkeuring van de overname door Guus Franke door de licentiecommissie. Marcouch benadrukt het belang van Vitesse voor de stad Arnhem en haar supporters, en roept op tot spoedige actie om de impasse te doorbreken.

De overname van Vitesse door Guus Franke blijft een heikel punt voor de club, die in afwachting is van groen licht van de licentiecommissie. De onzekerheid rondom deze kwestie heeft geleid tot bezorgdheid binnen de club en haar achterban. Marcouch benadrukt dat Vitesse een essentieel onderdeel vormt van de sportcultuur in Arnhem en dat het voortbestaan van de club van groot belang is voor de stad en haar inwoners.

De burgemeester roept de KNVB op om haar verantwoordelijkheid te nemen en Vitesse te ondersteunen in deze moeilijke periode. Hij benadrukt dat de club en haar supporters recht hebben op duidelijkheid en stabiliteit, en dat het in het belang is van het Nederlandse voetbal dat Vitesse haar positie kan behouden. Marcouch staat klaar om te bemiddelen en hoopt op een spoedige oplossing voor de situatie waarin Vitesse zich momenteel bevindt.