×
Home Nieuws Livescore

Diant Ramaj kiest Kosovo boven Duitsland voor interlandcarrière.

Diant Ramaj kiest Kosovo boven Duitsland voor interlandcarrière.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 14 juli 2024 15:32 uur

Ajax-doelman Diant Ramaj heeft besloten om niet voor het Duitse nationale team uit te komen in de toekomst. In plaats daarvan lijkt de talentvolle keeper te kiezen voor een interlandcarrière bij Kosovo. Dit nieuws werd bevestigd door Agim Ademi, de voorzitter van de voetbalbond van Kosovo. Ramaj, die momenteel onder contract staat bij Ajax, lijkt dus zijn internationale voetbaltoekomst te verbinden aan het Balkanland.

De keuze van Ramaj om voor Kosovo te spelen, is een opmerkelijke beslissing die zijn carrière een nieuwe wending kan geven. Met zijn talent en potentieel zal hij ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zijn voor het nationale team van Kosovo. De doelman heeft al indruk gemaakt bij Ajax en lijkt nu klaar om zijn kwaliteiten te tonen op het internationale toneel.

Voor Kosovo betekent de mogelijke komst van Ramaj een versterking van het team en een boost voor de voetbalontwikkeling in het land. De voetbalbond en fans van Kosovo zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de keuze van de talentvolle doelman. Ramaj zelf zal zich nu kunnen richten op zijn nieuwe uitdaging en de kans krijgen om zijn naam te vestigen in het internationale voetbal.