×
Home Nieuws Livescore

Yukinari Sugawara verlaat AZ voor Premier League-club Southampton.

Yukinari Sugawara verlaat AZ voor Premier League-club Southampton.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 14 juli 2024 11:24 uur

Het is het einde van een tijdperk voor AZ Alkmaar nu Yukinari Sugawara officieel geen deel meer uitmaakt van het team. De Japanse vleugelverdediger heeft na meerdere succesvolle seizoenen in Alkmaar besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan in de Premier League. Sugawara zal zijn voetbaltalent voortaan laten zien bij het gepromoveerde Southampton.

Met zijn snelle acties en verdedigende kwaliteiten wist Sugawara al snel een plekje in de harten van de AZ-fans te veroveren. Zijn vertrek zal dan ook zeker een gemis zijn voor de club. De Japanse international heeft laten weten dankbaar te zijn voor de tijd die hij bij AZ heeft doorgebracht en kijkt uit naar de nieuwe uitdaging die hem te wachten staat in Engeland.

Southampton, dat afgelopen seizoen promoveerde naar de Premier League, heeft met de komst van Sugawara een ervaren versterking voor de defensie binnengehaald. De club hoopt met zijn toevoeging nog sterker te staan in de competitie en zich te handhaven op het hoogste niveau van het Engelse voetbal. Fans van Southampton zullen ongetwijfeld uitkijken naar de debuutwedstrijd van Sugawara in het rood-witte tenue.