×
Home Nieuws Livescore

Bosz gerust over Schouten, twijfels over Benitez blijven

Bosz gerust over Schouten, twijfels over Benitez blijven
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 14 juli 2024 10:48 uur

Trainer Peter Bosz van de Nederlandse voetbalclub is vol vertrouwen over het aanblijven van Jerdy Schouten, ondanks geruchten over een mogelijke transfer. In een interview met Voetbal International benadrukt Bosz dat hij er zeker van is dat de middenvelder uit Eindhoven bij de club zal blijven. Dit nieuws zal ongetwijfeld opluchting brengen bij de fans, die Schouten als een belangrijke speler zien binnen het team.

Echter, de situatie rondom Walter Benitez lijkt minder zeker te zijn volgens Bosz. De coach uit zijn twijfels over de toekomst van de speler, wat voor speculatie kan zorgen over een mogelijk vertrek van Benitez. Fans zullen gespannen afwachten hoe deze situatie zich zal ontwikkelen en of de club erin slaagt om de talentvolle doelman te behouden.

Met het nieuwe seizoen in aantocht zullen de supporters van de club ongetwijfeld gespannen zijn over de ontwikkelingen op de transfermarkt. De uitspraken van Bosz zorgen voor gemengde gevoelens onder de fans, maar één ding is zeker: de komende periode belooft spannend te worden voor de club en haar supporters.