×
Home Nieuws Livescore

Spaanse bondscoach ziet Engeland als superieure underdog EK-finale.

Spaanse bondscoach ziet Engeland als superieure underdog EK-finale.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 14 juli 2024 08:56 uur

De Spaanse bondscoach Luis de la Fuente staat voor een uitdagende taak nu zijn team zich opmaakt voor de EK-finale. Ondanks de sterke prestaties van La Roja in Duitsland, lijkt De la Fuente de rol van underdog te omarmen. Hij heeft zijn bewondering uitgesproken voor Engeland, waarbij hij verklaarde dat The Three Lions op een hoger niveau spelen dan zijn eigen ploeg.

Met de finale in zicht, is de spanning voelbaar in het Spaanse kamp. De la Fuente erkent de kwaliteiten van de Engelse ploeg en benadrukt dat zijn spelers tot het uiterste zullen moeten gaan om een kans te maken tegen deze geduchte tegenstander. De coach is realistisch over de krachtsverhoudingen en weet dat zijn team een topprestatie zal moeten leveren om de titel te veroveren.

Desondanks laat De la Fuente zich niet uit het veld slaan en blijft hij vol vertrouwen in de kwaliteiten van zijn spelers. Hij ziet de finale als een ultieme uitdaging en een kans voor Spanje om te laten zien wat ze waard zijn. Met een mix van vastberadenheid en respect voor de tegenstander, bereidt La Roja zich voor op een zinderende strijd om de Europese titel.