×
Home Nieuws Livescore

Berghuis lovend over impact Farioli bij Ajax

Berghuis lovend over impact Farioli bij Ajax
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 14 juli 2024 07:48 uur

Ajax-speler Steven Berghuis is vol lof over de nieuwe trainer Francesco Farioli. De 32-jarige spelmaker heeft een positief gevoel overgehouden aan de eerste weken onder de Italiaanse coach. Berghuis is enthousiast over de werkwijze van Farioli en gelooft dat de Amsterdammers op de juiste koers zitten.

Farioli, die onlangs werd aangesteld als hoofdtrainer van Ajax, lijkt indruk te maken op de spelersgroep. Berghuis prijst de aanpak van de Italiaan en is onder de indruk van zijn tactische inzicht en trainingsmethoden. De samenwerking tussen Berghuis en Farioli lijkt veelbelovend te zijn en de spelmaker kijkt uit naar wat de toekomst zal brengen onder de nieuwe coach.

Met Farioli aan het roer lijkt Ajax een nieuwe weg te zijn ingeslagen. Berghuis is optimistisch over de toekomst van de club en gelooft dat onder leiding van de Italiaanse trainer successen behaald kunnen worden. De chemie tussen Berghuis en Farioli lijkt te kloppen en de spelmaker is vastberaden om samen met zijn teamgenoten te strijden voor mooie resultaten in het komende seizoen.