×
Home Nieuws Livescore

Ex-Ajax speler Westermann assistent van Barça coach Flick

Ex-Ajax speler Westermann assistent van Barça coach Flick
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 14 juli 2024 07:16 uur

In een opmerkelijke wending heeft voormalig Ajax-verdediger Heiko Westermann zijn intrede gedaan als assistent van de nieuwe FC Barcelona-trainer Hansi Flick. Het nieuws over de aanstelling van Westermann als onderdeel van de technische staf van de Catalaanse grootmacht kwam afgelopen weekend naar buiten. Flick, die eerder succesvol was als coach van Bayern München en het Duitse nationale team, heeft nu een ervaren en diverse groep assistenten om zich heen verzameld voor zijn nieuwe uitdaging bij Barcelona.

Met de toevoeging van Heiko Westermann aan zijn team, lijkt Hansi Flick te streven naar een gebalanceerde mix van expertise en talent. Westermann, die zijn sporen heeft verdiend als verdediger bij clubs als Ajax en Schalke 04, brengt een schat aan ervaring en inzicht met zich mee naar de Spaanse club. Zijn rol als assistent-trainer onder Flick belooft een interessante dynamiek te creëren binnen de technische staf van Barcelona.

De presentatie van de volledige technische staf van Hansi Flick bij FC Barcelona markeert het begin van een nieuw hoofdstuk voor de club. Met een coach die zijn sporen heeft verdiend op het hoogste niveau en een team van assistenten met diverse achtergronden en kwaliteiten, lijkt Barcelona vastbesloten om terug te keren naar de top van het Europese voetbal. De samenwerking tussen Flick en Westermann belooft een boeiende en potentieel succesvolle periode voor de Catalaanse club.