×
Home Nieuws Livescore

Jesús Navas stopt als Spaanse international na EK.

Jesús Navas stopt als Spaanse international na EK.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 13 juli 2024 23:56 uur

Na een glansrijke internationale carrière heeft Jesús Navas aangekondigd dat hij na het EK niet langer beschikbaar zal zijn voor het Spaanse nationale team. De 38-jarige rechtsback maakte zijn besluit bekend in de aanloop naar de finale van het Europese eindtoernooi. Navas heeft vele jaren trouwe dienst bewezen voor Spanje en was een belangrijke speler in het team.

Met zijn kenmerkende snelheid en precisie op de rechterflank heeft Navas een onuitwisbare indruk achtergelaten op het internationale voetbal. Zijn ervaring en leiderschap zullen gemist worden in het Spaanse elftal, maar Navas kijkt nu uit naar een nieuwe fase in zijn carrière. Hij heeft aangegeven dat het tijd is om plaats te maken voor de jongere generatie en nieuwe talenten de kans te geven om zich te bewijzen op het hoogste niveau.

Navas heeft deelgenomen aan meerdere grote toernooien, waaronder het WK en het EK, en heeft vele successen behaald met Spanje. Zijn besluit om afscheid te nemen van het nationale team markeert het einde van een tijdperk, maar opent tegelijkertijd nieuwe mogelijkheden voor de Spaanse ploeg. Navas zal altijd herinnerd worden als een van de grote spelers van zijn generatie en zijn nalatenschap zal voortleven in het Spaanse voetbal.