×
Home Nieuws Livescore

Sparta Rotterdam overweegt vertrek linksbenige centrale verdediger

Sparta Rotterdam overweegt vertrek linksbenige centrale verdediger
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 13 juli 2024 21:48 uur

Sparta Rotterdam staat deze zomer voor een belangrijke beslissing wat betreft de selectie. Het is namelijk bekend geworden dat of Mike Eerdhuijzen, of Tijs Velthuis de club mogen verlaten. De Eredivisie-club, die afgelopen seizoen op een knappe achtste plek eindigde, is bereid om één van de twee spelers te laten gaan.

Technisch directeur Gerard Nijkamp heeft aangegeven dat Sparta open staat voor een transfer van een linksbenige centrale verdediger. Dit betekent dat de club ruimte wil maken voor nieuwe aanwinsten en mogelijkheden binnen het team. Echter, Nijkamp benadrukt dat er slechts één speler mag vertrekken en dat een linksbenige centrale verdediger de maximale positie is waarvoor plaats gemaakt zal worden.

De keuze tussen Eerdhuijzen en Velthuis zal niet gemakkelijk zijn voor Sparta. Beide spelers hebben hun waarde bewezen voor de club en hebben een bijdrage geleverd aan het succesvolle afgelopen seizoen. Het is nu aan de technische staf en het management om een weloverwogen beslissing te nemen over welke speler de club zal verlaten en welke speler de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen bij Sparta Rotterdam.