×
Home Nieuws Livescore

Berghuis blijft bij Ajax ondanks interesse van clubs

Berghuis blijft bij Ajax ondanks interesse van clubs
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 13 juli 2024 20:32 uur

Steven Berghuis heeft bevestigd dat hij deze zomer bij Ajax zal blijven. De talentvolle linkspoot maakte deze verklaring na de overwinning van Ajax op Rangers FC in een oefenwedstrijd met 2-1. Berghuis heeft nog een contract van één jaar bij de Amsterdamse club, wat volgens bronnen van Voetbal International heeft geleid tot voorzichtige interesse van andere clubs in de veelzijdige middenvelder/aanvaller.

De beslissing van Berghuis om bij Ajax te blijven zal ongetwijfeld goed nieuws zijn voor de fans van de club. Met zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid is Berghuis een belangrijke speler in het team van trainer Erik ten Hag. Zijn aanwezigheid zal de selectie van Ajax versterken en de ambities van de club om komend seizoen opnieuw succesvol te zijn, verder ondersteunen.

De geruchten over een mogelijk vertrek van Berghuis zullen nu naar de achtergrond verdwijnen, aangezien de speler zelf heeft aangegeven dat hij zich volledig richt op het komende seizoen bij Ajax. De supporters kunnen dus opgelucht ademhalen en uitkijken naar de prestaties van Berghuis in het rood-witte shirt van de Amsterdamse club.