×
Home Nieuws Livescore

Ajax verslaat Rangers in oefenwedstrijd met 2-1

Ajax verslaat Rangers in oefenwedstrijd met 2-1
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 13 juli 2024 18:08 uur

Ajax heeft afgelopen zaterdag een knappe overwinning behaald in een oefenwedstrijd tegen Rangers. Het team onder leiding van coach Francesco Farioli wist met 2-1 te winnen van de Schotse topclub. De wedstrijd vond plaats in het Gelderse Wezep en Ajax liet zien dat ze in goede vorm verkeren in aanloop naar het nieuwe seizoen.

De Amsterdamse club opende de score al vroeg in de wedstrijd, waardoor ze direct een voorsprong namen op Rangers. De spelers van Ajax toonden veerkracht en vastberadenheid op het veld, wat resulteerde in een solide optreden tegen de Schotse tegenstander. Met goed samenspel en doelgerichtheid wisten ze de overwinning veilig te stellen.

Trainer Francesco Farioli zal ongetwijfeld tevreden zijn met de prestatie van zijn team tegen Rangers. Deze overwinning zal het zelfvertrouwen van de spelers een boost geven en hen motiveren om met dezelfde intensiteit en focus verder te gaan in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ajax-fans kunnen met optimisme uitkijken naar wat hun team kan bereiken in de komende competitie.