×
Home Nieuws Livescore

Priske tevreden na oefenzege Feyenoord, ziet ontwikkelpunten.

Priske tevreden na oefenzege Feyenoord, ziet ontwikkelpunten.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 13 juli 2024 16:16 uur

Feyenoord-coach Brian Priske is in zijn nopjes na de overwinning in de oefenwedstrijd tegen KRC Genk, maar blijft realistisch over de ontwikkelpunten die zijn team nog heeft. De Deense oefenmeester is tevreden met de prestatie van zijn spelers, maar erkent dat er nog ruimte is voor verbetering om het gewenste niveau te bereiken.

Priske sprak ook lovende woorden over Calvin Stengs, die tijdens de wedstrijd uitblonk met zijn spel. De aanwinst van Feyenoord liet zien over veel kwaliteiten te beschikken en Priske is blij met wat Stengs tot nu toe heeft laten zien op het veld. De coach is ervan overtuigd dat Stengs een belangrijke rol kan gaan spelen in het team dit seizoen.

Helaas was er ook minder goed nieuws voor Feyenoord, aangezien Quinten Timber geblesseerd raakte tijdens de wedstrijd. Priske gaf aan dat de blessure van Timber zorgwekkend is en dat de medische staf de ernst van de situatie nog moet beoordelen. Het is afwachten hoe lang Timber uit de roulatie zal zijn en hoe dit de plannen van Feyenoord kan beïnvloeden in de aanloop naar het nieuwe seizoen.