×
Home Nieuws Livescore

De Jong blijft positief: Ajax heeft tijd nodig voor succes!

De Jong blijft positief: Ajax heeft tijd nodig voor succes!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 6 september 2023 15:48 uur

In een opmerkelijke wending van gebeurtenissen heeft Frenkie de Jong, de voormalige middenvelder van Ajax en huidige ster van FC Barcelona, zijn vertrouwen uitgesproken in een succesvol seizoen voor zijn voormalige club. Tijdens een persconferentie voorafgaand aan het EK-kwalificatieduel tussen Nederland en Griekenland, sprak De Jong openlijk over zijn optimisme.

Terwijl er veel kritiek is geweest op het aankoopbeleid en het spel van Ajax, weigerde De Jong zich hierbij aan te sluiten. Hij verklaarde: "Het is niet aan mij om hierover iets te zeggen. Anderen hebben er al genoeg over gezegd. Het is jammer dat het nog niet helemaal soepel loopt, maar het seizoen is nog maar net begonnen. We moeten geduld hebben en dan zullen we zien hoe het werkelijk gaat."

De Jong gelooft dat Ajax nog steeds een succesvol seizoen kan hebben. Hij voegde eraan toe: "Natuurlijk, het is nog vroeg. Ze hebben zich nog niet teruggetrokken uit de strijd om verschillende prijzen. Ik denk dat we ze gewoon nog even de tijd moeten geven." Deze uitspraken van De Jong hebben zeker voor opschudding gezorgd, aangezien hij in 2019 de overstap maakte naar FC Barcelona in de hoop op nieuwe uitdagingen.

Het is duidelijk dat De Jong nog steeds een sterke band heeft met zijn voormalige club en dat hij gelooft in hun potentieel. Zijn woorden zullen ongetwijfeld de fans van Ajax hoop geven en hen aanmoedigen om geduldig te zijn terwijl het seizoen zich ontvouwt.

Al met al blijft het afwachten hoe het seizoen daadwerkelijk zal verlopen voor Ajax. Maar met het vertrouwen van een speler als Frenkie de Jong, kunnen de Amsterdammers zeker nog hoop koesteren op een succesvolle campagne.