×
Home Nieuws Livescore

Lille biedt op Van den Boomen, vertrek bij Ajax?

Lille biedt op Van den Boomen, vertrek bij Ajax?
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 13 juli 2024 16:08 uur

Het lijkt erop dat Branco van den Boomen binnenkort Ajax zou kunnen verlaten, aangezien het Franse Lille een bod heeft uitgebracht op de 28-jarige middenvelder. Dit nieuws werd zaterdagmiddag gemeld door Voetbal International. Van den Boomen, die momenteel bij Ajax speelt, zou dus mogelijk een overstap kunnen maken naar de Franse competitie.

De interesse van Lille in de Nederlandse middenvelder toont aan dat zijn kwaliteiten niet onopgemerkt zijn gebleven. Met zijn ervaring en vaardigheden op het veld heeft Van den Boomen de aandacht getrokken van de Franse club, die hem graag aan hun selectie zou willen toevoegen. Het is nu aan Ajax om te beslissen of ze het bod van Lille accepteren en Van den Boomen laten gaan.

Voor Van den Boomen zelf opent deze interesse van Lille mogelijk nieuwe deuren in zijn carrière. Een overstap naar de Franse competitie zou hem de kans bieden om zijn talent op een ander niveau te laten zien en zich verder te ontwikkelen als voetballer. Het is afwachten hoe deze transferontwikkelingen zich zullen ontvouwen en of Van den Boomen daadwerkelijk binnenkort Ajax zal verlaten voor een avontuur bij Lille.