×
Home Nieuws Livescore

Hans Kraay jr. sceptisch over Ajax' interesse in Weghorst

Hans Kraay jr. sceptisch over Ajax' interesse in Weghorst
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 13 juli 2024 15:32 uur

In een recente uitzending van De Oranjekantine heeft Hans Kraay junior zijn twijfels geuit over de mogelijke transfer van Wout Weghorst naar Ajax. De bekende ESPN-verslaggever is van mening dat de Oranje-publiekslieveling niet de ideale spits is voor de Amsterdammers. Kraay junior wijst erop dat Ajax al de veelbelovende Brian Brobbey in de gelederen heeft, waardoor de komst van Weghorst mogelijk overbodig zou zijn.

Volgens Kraay junior is het belangrijk dat een spits bij Ajax past in het spelconcept en de speelstijl van de ploeg. Hij ziet Weghorst niet direct als een typische Ajax-spits, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en beweeglijkheid in de voorhoede. De ESPN-analist benadrukt dat het cruciaal is om spelers aan te trekken die naadloos aansluiten bij de filosofie van de club.

Met de opkomst van talentvolle spelers zoals Brobbey in de Ajax-selectie, vraagt Kraay junior zich af of de komst van Weghorst de juiste zet zou zijn voor de club. Hij benadrukt het belang van een gebalanceerde selectie en het behouden van de eigen jeugdopleiding als fundament voor succes. De discussie over de eventuele transfer van Weghorst naar Ajax lijkt dus nog niet ten einde, met verschillende meningen die de revue passeren in De Oranjekantine.