×
Home Nieuws Livescore

Amadou Onana op weg naar Aston Villa: persoonlijk akkoord

Amadou Onana op weg naar Aston Villa: persoonlijk akkoord
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 13 juli 2024 14:48 uur

Jonge Belgische middenvelder Amadou Onana staat op het punt om een sprong te maken naar de Engelse Premier League, met Aston Villa als bestemming. De talentvolle speler bevindt zich momenteel in de laatste fase van onderhandelingen tussen Everton en de club uit Birmingham, waarbij de details van de transfer worden besproken. Volgens bronnen van The Athletic heeft Onana al een persoonlijk akkoord bereikt met Aston Villa, wat de weg vrijmaakt voor een mogelijke overgang.

De 20-jarige Onana, die momenteel uitkomt voor Hamburger SV in Duitsland, wordt gezien als een veelbelovend talent in het Belgische voetbal. Zijn technische vaardigheden en dynamische speelstijl hebben de aandacht getrokken van verschillende clubs in Europa, maar het lijkt erop dat Aston Villa de race om zijn handtekening heeft gewonnen. Met de Rode Duivel die al instemt met de persoonlijke voorwaarden, lijkt een transfer naar de Engelse topcompetitie steeds dichterbij te komen voor de jonge middenvelder.

De overgang van Onana naar de Premier League zou een belangrijke stap zijn in zijn carrièreontwikkeling, waarbij hij de kans krijgt om zich te meten met enkele van de beste spelers ter wereld. Aston Villa, onder leiding van manager Steven Gerrard, lijkt vastbesloten om de jonge Belg toe te voegen aan hun team en hem de kans te geven om zijn potentieel te benutten op het hoogste niveau van het Engelse voetbal. Met de onderhandelingen in de laatste fase, lijkt het erop dat Onana binnenkort zijn debuut zal maken in de Premier League in de kleuren van Aston Villa.