×
Home Nieuws Livescore

Quinten Timber geblesseerd uitgevallen in oefenwedstrijd Feyenoord.

Quinten Timber geblesseerd uitgevallen in oefenwedstrijd Feyenoord.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 13 juli 2024 14:32 uur

In een oefenwedstrijd tussen Feyenoord en KRC Genk heeft middenvelder Quinten Timber een blessure opgelopen. Het ongelukkige incident vond plaats nadat Timber ruim een half uur op het veld had gestaan. De speler van de Rotterdammers moest voortijdig het veld verlaten vanwege de blessure, wat zorgde voor bezorgdheid bij zowel de fans als het team.

Timber, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en dynamische spel, leek aanvankelijk goed in de wedstrijd te zitten voordat het noodlot toesloeg. Zijn blessure zorgde voor een domper op de oefenwedstrijd en werpt mogelijk een schaduw over zijn verdere deelname aan het seizoen. De medische staf van Feyenoord zal de ernst van de blessure nader onderzoeken om de juiste behandeling en herstelprocedure te bepalen.

De supporters van Feyenoord zullen ongetwijfeld hopen op een spoedig herstel voor Quinten Timber, wiens bijdrage aan het team van onschatbare waarde is. De blessure komt op een ongelukkig moment, gezien de voorbereiding op het nieuwe seizoen in volle gang is. Het is nu afwachten hoe lang Timber uit de roulatie zal zijn en hoe Feyenoord zijn afwezigheid zal opvangen in de aanloop naar de competitie.