×
Home Nieuws Livescore

FC Twente-trainer Oosting verlangt naar extra spits

FC Twente-trainer Oosting verlangt naar extra spits
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 13 juli 2024 13:48 uur

Trainer Joseph Oosting van FC Twente kijkt reikhalzend uit naar versterking in de aanvalslinie van zijn team. Hoewel hij met de ervaren Ricky van Wolfswinkel een uitstekende aanvalsleider tot zijn beschikking heeft, is Oosting zich ervan bewust dat de selectie dun is achter de 35-jarige spits. De wens naar een extra spits is dan ook groot bij de coach, die hoopt op meer diepte en concurrentie in zijn voorhoede.

Met Van Wolfswinkel als steunpilaar heeft FC Twente een solide basis in de aanval, maar het ontbreekt de ploeg aan voldoende opties om de druk op de tegenstander te vergroten. Oosting ziet in een extra spits niet alleen een aanvulling op zijn huidige selectie, maar ook een manier om de kwaliteit en efficiƫntie van zijn team te verbeteren. De trainer is vastberaden om de juiste aanvallende versterking aan te trekken om zo de ambities van FC Twente kracht bij te zetten.

Met het oog op de toekomst en de doelstellingen van de club is het duidelijk dat Oosting en FC Twente streven naar een gebalanceerde en competitieve selectie. De zoektocht naar een extra spits is dan ook een belangrijke stap in het streven naar succes en groei voor de club uit Enschede. Oosting hoopt dat de aanvallende versterking snel gevonden wordt, zodat FC Twente optimaal voorbereid aan het nieuwe seizoen kan beginnen en de concurrentie in de Eredivisie kan aangaan.