×
Home Nieuws Livescore

AZ presenteert Ierse spits Troy Parrott als nieuwe aanwinst

AZ presenteert Ierse spits Troy Parrott als nieuwe aanwinst
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 13 juli 2024 13:32 uur

AZ Alkmaar heeft vandaag met trots aangekondigd dat de Ierse spits Troy Parrott zich bij de club zal voegen voor de komende vijf seizoenen. De 22-jarige aanvaller, die afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor Excelsior, maakt de overstap van Tottenham Hotspur naar de Eredivisie. De transfer van Parrott naar AZ is een opwindende ontwikkeling voor zowel de club als de speler zelf.

Met zijn indrukwekkende prestaties en potentieel heeft Parrott de aandacht getrokken van verschillende clubs in Europa. AZ slaagde erin om de talentvolle spits aan te trekken en hem te overtuigen om voor de club te tekenen. De exacte transfersom die met de overgang gemoeid is, is niet bekendgemaakt door de Alkmaarse club.

De supporters van AZ kunnen uitkijken naar de toevoeging van Parrott aan het team, aangezien hij bekend staat om zijn doelgerichtheid en technische vaardigheden. Met zijn ervaring in zowel de Engelse competitie als de Nederlandse Eredivisie, zal Parrott ongetwijfeld een waardevolle aanwinst zijn voor de ploeg van trainer Pascal Jansen.

De komst van Troy Parrott markeert een nieuwe fase in zijn carrière en biedt hem de kans om zijn talent verder te ontwikkelen in een competitieve omgeving. De fans van AZ zullen ongetwijfeld enthousiast zijn om de Ierse spits in actie te zien en hem te verwelkomen in het AFAS Stadion.