×
Home Nieuws Livescore

Ajax haalt Traoré binnen, Namli deal ketst af

Ajax haalt Traoré binnen, Namli deal ketst af
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 13 juli 2024 12:08 uur

Ajax staat op het punt om Bertrand Traoré terug te verwelkomen bij de club, aangezien de 28-jarige Burkinees naar verwachting volgende week zal aansluiten bij de selectie van Francesco Farioli tijdens hun trainingskamp op de Wageningse Berg. Traoré, die eerder voor Ajax speelde voordat hij naar Chelsea vertrok, wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan het team als rechtsbuiten.

Naast Traoré was Ajax ook geïnteresseerd in het aantrekken van Younes Namli als rechtsbuiten. Echter, volgens Voetbal International is de komst van Namli niet doorgegaan en zal Traoré voorlopig de enige nieuwe speler op die positie zijn. Desondanks blijft Ajax actief op zoek naar versterkingen om de selectie te versterken voor het komende seizoen.

De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijke terugkeer van Traoré, die in het verleden al indruk maakte met zijn snelheid en doelgerichtheid. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan hij een belangrijke rol spelen in de aanvalslinie van de club en bijdragen aan het streven naar succes in zowel de nationale competitie als in Europa.