×
Home Nieuws Livescore

Mehdi Taremi tekent langdurig contract bij Internazionale

Mehdi Taremi tekent langdurig contract bij Internazionale
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 13 juli 2024 09:48 uur

Internazionale heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald in de vorm van Mehdi Taremi. De 31-jarige spits is officieel speler geworden van de Italiaanse topclub, zo heeft Internazionale zelf bekendgemaakt via hun officiële kanalen. Taremi komt over van FC Porto en heeft een contract getekend dat hem tot medio 2027 aan de club verbindt.

Met de komst van Taremi hoopt Internazionale hun aanvalslinie te versterken en meer doelpunten te kunnen maken in de competitie. De ervaren spits staat bekend om zijn doelgerichtheid en zijn vermogen om kansen te creëren voor zijn medespelers. Taremi heeft in het verleden al laten zien dat hij op topniveau kan presteren en de clubleiding van Internazionale is dan ook verheugd met zijn komst.

De transfer van Taremi naar Internazionale is opvallend omdat de spits transfervrij de overstap maakt van FC Porto. Dit betekent dat de Italiaanse club geen transfersom hoefde te betalen voor de diensten van de Iraniër. Met zijn ervaring en kwaliteiten hoopt Taremi een belangrijke rol te gaan spelen in het team van Internazionale en bij te dragen aan het behalen van sportieve successen in de komende seizoenen.