×
Home Nieuws Livescore

Carlos Forbs maakt indruk op trainer Ajax voorbereiding

Carlos Forbs maakt indruk op trainer Ajax voorbereiding
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 13 juli 2024 08:32 uur

Tijdens de eerste weken van de voorbereiding heeft Carlos Forbs indruk weten te maken op Ajax-trainer Francesco Farioli. De aanvaller, die vorig seizoen niet zijn beste prestaties heeft laten zien, streeft ernaar om dit jaar in Amsterdam een sterkere indruk achter te laten. Met zijn vastberadenheid en harde werk op het trainingsveld, lijkt Forbs vastbesloten om zijn spel naar een hoger niveau te tillen en een belangrijke rol te spelen in het team van de Nederlandse topclub.

Farioli heeft publiekelijk zijn waardering uitgesproken voor de inzet en toewijding van Forbs tijdens de voorbereiding. De trainer is onder de indruk van de verbeteringen die hij ziet bij de aanvaller en gelooft dat Forbs een belangrijke troef kan worden voor Ajax in het komende seizoen. Met zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid, heeft Forbs de potentie om een cruciale speler te worden in de aanvalslinie van de club.

Voor Forbs zelf is dit een cruciaal moment in zijn carrière, waarin hij de kans heeft om zijn talenten te laten zien en zijn stempel te drukken in het Nederlandse voetbal. Met de steun van Farioli en zijn teamgenoten, lijkt de aanvaller vastbesloten om zijn potentieel te benutten en te schitteren in het shirt van Ajax. De fans van de club kijken reikhalzend uit naar wat Forbs dit seizoen kan bereiken en hopen op een succesvolle campagne waarin hij zijn belofte waarmaakt.