×
Home Nieuws Livescore

AS onthult salarissen EK-bondscoaches: Koeman in top-vijf

AS onthult salarissen EK-bondscoaches: Koeman in top-vijf
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 12 juli 2024 22:48 uur

Het Spaanse sportblad AS heeft onlangs een interessante lijst vrijgegeven met daarop de salarissen van de bondscoaches die deelnemen aan het EK. Opvallend genoeg staat de Nederlandse bondscoach Ronald Koeman hoog genoteerd in de top-vijf van best verdienende coaches. De lijst wordt aangevoerd door de Engelse keuzeheer Gareth Southgate, die kennelijk flink wat euro's opstrijkt voor zijn werk bij het nationale team.

De publicatie van deze salarissen werpt een nieuw licht op de financiële kant van het coachen op internationaal niveau. Het is interessant om te zien hoe de beloningen voor bondscoaches variëren en welke factoren hierbij een rol spelen. Met Koeman als een van de topverdieners, is het duidelijk dat succes en ervaring een grote rol spelen bij het bepalen van het salaris van een coach.

Deze onthulling zal ongetwijfeld de aandacht trekken van voetbalfans en experts over de hele wereld. Het geeft een inkijkje in de wereld van topsport en de financiële beloningen die daarbij komen kijken. Het is een reminder dat naast de passie voor het spel, er ook aanzienlijke bedragen gemoeid zijn met het coachen op het hoogste niveau.