×
Home Nieuws Livescore

Bram van Polen voorspelt Thomas Beelen in Oranje 2026

Bram van Polen voorspelt Thomas Beelen in Oranje 2026
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 12 juli 2024 22:16 uur

Bram van Polen heeft hoge verwachtingen van de jonge talentvolle Thomas Beelen en voorspelt dat hij binnenkort zijn plekje in het Nederlands elftal zal veroveren. De ervaren verdediger, die Beelen's ontwikkeling van dichtbij heeft gevolgd tijdens diens tijd bij Feyenoord en PEC Zwolle, gelooft zelfs dat de jonge speler klaar zal zijn om te schitteren op het WK van 2026.

Van Polen, die zelf jarenlang een vaste waarde was in het Nederlandse voetbal, is onder de indruk van Beelen's talent en doorzettingsvermogen. Hij ziet in de jonge speler de potentie om een belangrijke rol te spelen in het nationale team en is ervan overtuigd dat Beelen snel zijn kans zal grijpen.

Met zijn voorspellingen zet Van Polen Beelen in de schijnwerpers als een veelbelovende speler om in de gaten te houden. De druk zal toenemen voor Beelen om zijn prestaties op het veld te blijven verbeteren en zijn plek in Oranje te veroveren, maar met de steun van ervaren spelers zoals Van Polen, lijkt de weg naar succes voor de jonge Feyenoorder open te liggen.