×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag lovend over 'on-Nederlandse' Simons op EK

Ten Hag lovend over 'on-Nederlandse' Simons op EK
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 12 juli 2024 22:08 uur

Tijdens het EK heeft Erik ten Hag volop genoten van de verrassende opkomst van Xavi Simons. De manager van Manchester United is vol lof over de jonge aanvaller van Oranje en prijst hem voor zijn 'on-Nederlandse' kwaliteiten. In een interview met het Algemeen Dagblad sprak Ten Hag zijn bewondering uit voor de stijl en klasse die Simons op het veld tentoonspreidde.

Ten Hag, die bekend staat om zijn scherpe analyse van spelers, was onder de indruk van de impact die Simons had tijdens het EK. De jonge talentvolle speler wist met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht menig tegenstander te verrassen en te domineren. Zijn on-Nederlandse benadering van het spel viel niet alleen bij Ten Hag, maar ook bij vele voetbalfans in de smaak.

De lof van Ten Hag voor Xavi Simons heeft de speculaties over een mogelijke transfer naar Manchester United aangewakkerd. De manager ziet in Simons een speler met potentieel en talent die een toegevoegde waarde zou kunnen zijn voor zijn team. De fans van zowel Oranje als Manchester United kijken reikhalzend uit naar wat de toekomst voor deze veelbelovende speler in petto heeft.