×
Home Nieuws Livescore

Bertrand Traoré keert terug naar Ajax, bevestigt De Telegraaf.

Bertrand Traoré keert terug naar Ajax, bevestigt De Telegraaf.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 12 juli 2024 20:48 uur

Ajax heeft een oude bekende terug weten te halen naar de Johan Cruijff ArenA. De Telegraaf meldt dat Bertrand Traoré opnieuw zijn opwachting zal maken bij de Amsterdammers. De rechtsbuiten, die eerder in het seizoen 2016/17 al voor Ajax uitkwam, heeft vrijdagavond mondeling ingestemd met een terugkeer naar de club.

Traoré, die destijds op huurbasis overkwam van Chelsea, wist in zijn eerste periode bij Ajax indruk te maken met zijn snelheid en doelgerichtheid. Na zijn succesvolle periode in Amsterdam vertrok de Burkinese international naar Olympique Lyon en later naar Aston Villa in de Premier League. Nu keert hij dus terug naar de Eredivisie om opnieuw het rood-witte shirt van Ajax te dragen.

De komst van Traoré zal voor trainer Erik ten Hag een welkome versterking zijn in de aanvalslinie. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan de 25-jarige aanvaller een belangrijke rol gaan spelen in het streven van Ajax naar succes in zowel de nationale competitie als in Europa. Ajax-fans zullen ongetwijfeld verheugd zijn met de terugkeer van Traoré en hopen dat hij opnieuw zijn stempel zal drukken op het spel van de club.