×
Home Nieuws Livescore

24 miljoen pond bonus voor Engelse EK-winnaars

24 miljoen pond bonus voor Engelse EK-winnaars
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 12 juli 2024 20:32 uur

Het is een zinderende finale in het vooruitzicht voor het Engelse nationale voetbalteam, want bij een overwinning op het EK aankomende zondag zullen de spelers en stafleden flink in de prijzen vallen. Volgens bronnen van The Sun zal de Football Association (FA) een indrukwekkende geldbonus van maar liefst 24 miljoen pond ontvangen als Engeland erin slaagt om Spanje te verslaan.

De spanning stijgt tot grote hoogten in Engeland, aangezien de spelers en stafleden van het nationale team zich voorbereiden op de cruciale wedstrijd. De beloning voor een overwinning op het EK is niet alleen de glorie van het winnen van het toernooi, maar ook een aanzienlijke financiële beloning die op het spel staat.

De FA zal ongetwijfeld hopen op een historische triomf van Engeland, niet alleen vanwege de eer en trots die gepaard gaan met het winnen van het EK, maar ook vanwege de aanzienlijke geldsom die op het spel staat. Met 24 miljoen pond in het vooruitzicht zal de motivatie bij de spelers en stafleden van het Engelse team ongetwijfeld tot het uiterste worden opgevoerd in de aanloop naar de beslissende wedstrijd tegen Spanje.