×
Home Nieuws Livescore

Schokkende beschuldigingen tegen Manchester United-speler! Club zwijgt in alle talen.

Schokkende beschuldigingen tegen Manchester United-speler! Club zwijgt in alle talen.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 6 september 2023 14:16 uur
Laatst geüpdatet: woensdag 6 september 2023 15:42 uur

Manchester United heeft een verklaring afgelegd met betrekking tot de beschuldigingen tegen Antony. De voormalige vriendin van de Braziliaan heeft hem aangeklaagd wegens bedreigingen en huiselijk geweld. United heeft ervoor gekozen om weinig informatie vrij te geven over de situatie van hun speler.

Op de officiële clubwebsite begint United met een beknopte verklaring: "Manchester United is op de hoogte van de beschuldigingen tegen Antony en is zich ervan bewust dat de politie een onderzoek is gestart. In afwachting van verdere informatie zal de club geen verdere uitspraken doen over de situatie. Als club nemen we deze kwestie zeer serieus en beseffen we de impact die deze beschuldigingen en de verhalen daaromheen kunnen hebben op overlevenden van mishandeling."

Gabriela Cavallin, de ex-partner van Antony, komt steeds meer naar buiten met details en beschuldigingen tegen de voetballer. "Hij heeft alles van me kapotgemaakt. Hij heeft mijn paspoort gestolen. Zijn stiefvader en moeder hielden hem zelfs gevangen in de woonkamer, omringd door een hek. Hij dreigde me te vermoorden, omdat ik zijn leven verwoest zou hebben", vertelde Cavallin aan UOL. De voormalige Ajax-speler zou zijn ex-partner ook meerdere malen fysiek hebben mishandeld.

Inmiddels is Antony ook voor onbepaalde tijd uit de selectie van het Braziliaanse nationale team gezet. Manchester United heeft nog geen verdere maatregelen aangekondigd.