×
Home Nieuws Livescore

PSV kijkt niet naar Leno als Benítez-opvolger

PSV kijkt niet naar Leno als Benítez-opvolger
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 12 juli 2024 18:32 uur

Het Eindhovens Dagblad heeft gemeld dat PSV op dit moment nog niet denkt aan Bernd Leno als mogelijke vervanger van Walter Benítez. De doelman van OGC Nice wordt momenteel in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Atlético Madrid, maar een definitieve overeenkomst lijkt nog niet in zicht te zijn.

Hoewel Leno een ervaren keeper is en zijn kwaliteiten heeft bewezen, lijkt PSV op dit moment andere opties te overwegen voor de positie onder de lat. De club uit Eindhoven heeft nog geen concrete stappen ondernomen om de Duitse doelman aan te trekken, wat betekent dat Leno voorlopig geen prioriteit lijkt te zijn voor de Eredivisieclub.

De interesse van Atlético Madrid in Walter Benítez kan echter een domino-effect veroorzaken op de transfermarkt. Mocht de Argentijnse keeper daadwerkelijk naar de Spaanse club vertrekken, dan zou dit PSV kunnen dwingen om snel te handelen en alternatieven te overwegen, waaronder mogelijk Bernd Leno. Voor nu blijft het echter afwachten hoe de situatie zich verder zal ontwikkelen en welke keuzes PSV uiteindelijk zal maken in de zoektocht naar een nieuwe doelman.