×
Home Nieuws Livescore

Heracles Almelo haalt Lance Duijvestijn van Excelsior Rotterdam

Heracles Almelo haalt Lance Duijvestijn van Excelsior Rotterdam
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 12 juli 2024 16:32 uur

Heracles Almelo heeft een grote stap gezet in het versterken van hun team door de middenvelder Lance Duijvestijn over te nemen van Excelsior Rotterdam. Volgens bronnen van Voetbal International staat de transfer op het punt om afgerond te worden. De club uit Almelo is bereid om 'enkele tonnen' neer te tellen voor de talentvolle speler, die ondanks de degradatie van Excelsior toch actief zal blijven in de Eredivisie.

Duijvestijn, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en dynamiek op het middenveld, wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan de selectie van Heracles. De 23-jarige middenvelder heeft indruk gemaakt met zijn optredens bij Excelsior en lijkt klaar voor de volgende stap in zijn carrière bij de club uit Almelo.

De transfer van Duijvestijn naar Heracles markeert een belangrijk moment voor zowel de speler als de clubs. Voor Excelsior betekent het een verlies van een belangrijke speler, maar voor Duijvestijn opent het de deur naar nieuwe kansen en uitdagingen in de Eredivisie. De supporters van Heracles kunnen zich verheugen op de komst van een getalenteerde speler die hopelijk een grote impact zal hebben op het team in het komende seizoen.