×
Home Nieuws Livescore

Unibet's Golden Goal: Voorspel eerste goal EK-finale Spanje-Engeland!

Unibet's Golden Goal: Voorspel eerste goal EK-finale Spanje-Engeland!
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 12 juli 2024 16:16 uur

Zondag staat de langverwachte EK-finale tussen Spanje en Engeland op het programma, waarbij beide teams strijden om de felbegeerde titel. De spanning is om te snijden en de fans kunnen hun hart ophalen met een speciale actie van Unibet. De Golden Goal actie biedt de kans om te voorspellen wanneer de eerste goal zal vallen en door wie deze gemaakt zal worden. Een unieke kans om niet alleen van de wedstrijd te genieten, maar ook om deel te nemen aan deze spannende voorspellingswedstrijd.

Unibet heeft een prijzenpot van maar liefst 50.000 euro klaarstaan voor de deelnemers die de juiste voorspelling weten te doen. De Golden Goal actie voegt een extra dimensie toe aan de EK-finale en zorgt voor nog meer opwinding rondom dit prestigieuze duel. Voetbalfans kunnen hun kennis en intuïtie testen door te voorspellen wanneer en door wie de eerste goal zal worden gescoord, en daarmee kans maken op een deel van de indrukwekkende prijzenpot.

Of je nu een fanatieke supporter bent van Spanje, Engeland of gewoonweg van het voetbal, de Golden Goal actie van Unibet biedt een leuke en spannende toevoeging aan de EK-finale. Mis deze kans niet om deel te nemen aan deze voorspellingswedstrijd en maak kans op een deel van de 50.000 euro prijzenpot. Zet je voetbalkennis in en voorspel de Golden Goal om mee te dingen naar deze aantrekkelijke prijzen.